Avís legal

Identificació

En compliment del deure d’informació recollit en article 10 de la llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, Agro-Esteve S.L., l’informa que les dades aquí consignades corresponen a l’entitat titular d’aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la totalitat d’elements continguts en aquest lloc web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a Agro-Esteve S.L. i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit d’Agro-Esteve S.L.

L’accés al lloc web no implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió d’aquests drets per part d’Agro-Esteve S.L., tret que s’estableixi expressament el contrari.

Condicions d’ús

L’accés a aquest lloc web implica l’acceptació d’aquestes condicions d’ús sense reserves que regulen l’accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes.

Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d’aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació.

Agro-Esteve S.L., no respondrà de cap conseqüència, mal o perjudici que poguessin derivar-se d’aquesta utilització o ús de la informació.

Tant l’accés a aquesta web com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa és responsabilitat exclusiva de qui el realitza.

L’usuari s’obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no dur a terme qualsevol altra acció que puguin ser contràries al contingut d’aquest avís legal.

Agro-Esteve S.L. no pot assegurar la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per a evitar-los.

Enllaços a altres webs

Els enllaços (links) que pot trobar en aquesta web són un servei als usuaris. Aquestes pàgines no són operades ni controlades per Agro-Esteve S.L., per això, no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs web ni estan cobertes pel present avís legal. Si accedeix a aquestes pàgines web, haurà de tenir en compte que les seves polítiques de privacitat poden ser diferents de la nostra.

Legislació aplicable i competència jurisdiccional

El present avís legal es regeix per la normativa espanyola vigent que li és aplicable.

Per a la resolució de les controvèrsies que poguessin derivar-se a conseqüència del que es disposa en les presents disposicions i sobre la seva interpretació, aplicació i compliment, l’usuari, en virtut de l’acceptació de les condicions recollides en aquest avís legal, renúncia expressament a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

En qualsevol cas, dins de la jurisdicció espanyola, si la legislació permetés sotmetre’s a un fur en concret, l’usuari renúncia expressament al fur que pogués correspondre-li i se sotmet voluntàriament a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de Barcelona.